ΟΤΑ Λέσβου: : «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας»


Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΟΤΑ Ν Λέσβου όπου χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις:

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

            Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν Λέσβου χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να μην επιτραπούν οι μαζικές απολύσεις συναδέλφων και η επιτροπεία στους Δήμους.
Με απόφαση του το Δ.Σ. συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που συνεχίζει η Ομοσπονδία μας ΠΟΕ ΟΤΑ με καταλήψεις δημοτικών κτιρίων και καταστημάτων.
            Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 οι εργαζόμενοι του Δήμου Λέσβου θα συγκεντρωθούν από το πρωί στο κεντρικό Δημαρχείο Μυτιλήνης (Ελ. Βενιζέλου 13-17) όπου θα συνεχιστεί η κατάληψη και στην συνέχεια με πορεία όλοι οι εργαζόμενοι και από όλα τα Δημοτικά καταστήματα της Λέσβου (πρώην καποδιστριακοί Δήμοι) θα κατευθυνθούν προς το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου θα πραγματοποιηθεί κεντρική συγκέντρωση όλων των εργαζομένων, με την συμμετοχή εργαζομένων και από άλλες υπηρεσίες.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
            Για να μην χάσουμε τη δουλειά μας, για να μην μας καταργήσουν τα τελευταία δικαιώματά μας, για να μην μας στερήσουν την ελπίδα για ζωή, μόνο ο δυναμικός, ενωτικός και μαζικός αγώνας μας είναι η απάντηση στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικα.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
             
                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ