Το STAR CHANELL στην Λέσβο!!!!(Βίντεο)


Μετά από προτροπή του Δ/ντη ενημέρωσης του STAR, τηλεοπτικό συνεργείο ήρθε στο νησί μας προκειμένου να προβάλει τη Λέσβο μέσα από το κεντρικό δελτίο του σταθμού.
Το συνεργείο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το νησί μας.
Τα όσα κατέγραψε το συνεργείο του STAR, μεταδόθηκαν το Σάββατο το 1ο  μέρος ενώ σήμερα πριν από λίγο έδειξε την περιοχή του Σκαλοχωρίου Λέσβου σε μια προσπάθεια δωρεάν τουριστικής διαφήμισης της Λέσβου.


Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ευχαρίστησε τον συμπατριώτη μας Διευθυντή του Ξενοδοχείου «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ», όπου τα μέλη του συνεργείου διέμειναν δωρεάν, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μαλλελη το σταρ θα ξαναέρθει στο νησί για να καταγράψει και άλλες ομορφιές του τόπου μας καθώς δεν γίνετε μέσα σε δυο μέρες να δείξεις όλες τις ομορφιές του νησιού…Ο δ/ντης του lesvospost.com θα βρίσκεται μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR στο 3ο  μέρος, το οποίο θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες πότε και που θα γυριστεί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το 1ο  μέρος του ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Σάββατο 1/9/12: