Συμβαίνουν και στην Ελλάδα: Νεαρό ζευγάρι έκανε σεξ στον προαστιακό(Φώτο)


Οι εποχές που ζούμε έχουν αλλάξει τελείως….Αυτά που παρακολουθούσαμε να συμβαίνουν  στο εξωτερικό και λέγαμε «σαν δεν ντρέπονται λίγο» τώρα τα ζούμε δίπλα μας….Προσοχή στους ερωτευμένους υπάρχουν και παιδιά μέσα στα τρένα….

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους φαίνεται το νεαρό ζευγάρι που ξεσήκωσε τον προαστιακό. Ο λόγος για ένα αγόρι και ένα κορίτσι όχι πάνω από 17 ετών, που άρχισαν να ερωτοτροπούν επιδεκτικά στο τελευταίο βαγόνι της αμαξοστοιχίας νομίζοντας πως δεν θα τους καταλάβει κανείς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το νεαρό ζευγάρι  άρχισε να φιλιέται, ενώ  ο 17χορονος  δεν δίστασε να ξεγυμνώσει το κορίτσι τραβώντας επαρκώς την μπλούζα της προς τα πάνω. Και οι δυο νέοι είχαν αφεθεί κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα οι κραυγές τους να ακούγονται σε όλο το βαγόνι.
Οι επιβάτες αρχικά δεν έδωσαν σημασία πιστεύοντας πως το ασυγκράτητο ζευγάρι θα σταματούσε όταν το τρένο θα έφθανε στον τερματικό σταθμό του Αγ. Ανδρέα. Όμως οι ορμές δεν έχουν όρια  σταματημό σε αυτή την ηλικία συνεχίζοντας τις ερωτικές τους πράξεις χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Οι επιβάτες αντέδρασαν πλησιάζοντας το ζευγάρι με τα μισοβγαλμένα ρούχα και σε κατάσταση άκρως ακατάλληλη για ανηλίκους.
Το κορίτσι έσκυψε το κεφάλι ενώ  το αγόρι ζήτησε συγγνώμη και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν ως ότι όλοι φθάσουν στον προορισμό.

Δείτε την φωτογραφία από την επίμαχη σκηνή που τράβηξε επιβάτης του βαγονιού.












Πηγή lay-out.gr