Θέμα: 2η Γιορτή εθελοντισμού στο Ίππειος Λέσβου (Φώτο, Βίντεο)


Βρεθήκαμε το απόγευμα του Σάββατου που μας πέρασε στο όμορφο χωριό Ίππειος της Λέσβου για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για την 2η γιορτή εθελοντισμού.
Την γιορτή διοργάνωναν η Τοπική Κοινότητα Ιππείου και το Επιμελητήριο Λέσβου, ενώ την  εκδήλωση στήριζαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου.. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη γιορτή που διασκεδάσαμε και μάθαμε για τον εθελοντισμό, που πρέπει στις εποχές που ζούμε να τον ακολουθούμε και να συμμετάσχουμε σε εθελοντικές δράσεις…Εκεί παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή  πάρα πολλοί επίσημοι όπως ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Βουνάτσος μαζί με τους αντιδημάρχους  Κουνιαρέλη, Φραγκόπουλο, Κατράνη, ο αντιπεριφερειάρχης Β.Α Ηρακλής Βερβέρης, η πρόεδρος της «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» Αναστασία Αντωνέλλη και πολλοί άλλοι.

Περίπου στις 21:00 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τον εθελοντισμό, όπου ομιλητές ήταν η Ελένη Κωτσίνα εκπρόσωπος του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, η Κυριακή Μπούρχα από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Γιούλα Αργυρούδη από το Σύλλογο «Φίλοι Προστασίας Περιβάλλοντος ΕΛΙΞ Χίου»,ο πρώην προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Λέσβου Δημήτρης Μαυραντώνης και ο Λευτέρης Καρμίρης εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου, μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους παρευρισκομένους και τους ομιλητές για τον εθελοντισμό και όχι μόνο.

Στο τέλος της βραδιάς έκλεψαν την παράσταση το σαντούρι και τα μουσικά όργανα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου που κράτησαν συντρόφια τους παρευρισκομένους μέχρι αργά τα μεσάνυχτα….Να πούμε Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την ωραία διοργάνωση και να ευχηθούμε και του χρόνου καλύτερη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ίππειος της Λέσβου το απόγευμα του Σαββάτου 01/09/12:

Επιμέλεια Στεφάνου Γεώργιος
Photopost Στεφάνου Γεώργιος