Λέσβος: 15 λαθρομετανάστες περιφέρονταν στον Μανταμάδο….


Μετά και τις παραλίες της Μυτιλήνης τώρα οι λαθρομετανάστες αποβιβάζονται και σε μια παραλία που έχουν χρόνια να βγουν εκεί, και δεν είναι άλλη από την γραφική παραλία στα «Τσόνια» Μανταμάδου Λέσβου….
Μέσα σε μια ημέρα οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 15 λαθρομετανάστες να περιφέρονται στο χωριό Μανταμάδος της Λέσβου. Ανάμεσα τους και 4 ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συλληφθέντες ξεκίνησαν από την Συρία και αφού έφτασαν στην Τουρκία, διακινητής τους πλησίασε με σκοπό να τους μεταφέρει στην Λέσβο έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού όπως και έγινε.

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, χθες μεσημεριανές ώρες, στο Μανταμάδο της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής Λέσβου, δεκαπέντε αλλοδαποί (12 άνδρες και 3 γυναίκες) υπήκοοι τρίτων χωρών  ηλικίας από 18 έως 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, δύο εκ των οποίων συνόδευαν τέσσερα παιδιά ηλικίας από 5 έως 8 ετών, αναχώρησαν από τα απέναντι τούρκικα παράλια, βραδινές ώρες τις 30-08-2012, με φουσκωτό σκάφος και αποβιβάστηκαν σε παραλιακό σημείο κοντά στη περιοχή του Μανταμάδου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας αποβιβάστηκαν στην παραλία στα Τσονια.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης