Το Κυπριακό κρουαζιερόπλοιο Orient Queen στην Μυτιλήνη Λέσβου!!

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες  Πέμπτη το απόγευμα στο λιμάνι της Μυτιλήνη εκδήλωση που οργανώθηκε  με την ευκαιρία της άφιξης του Κυπριακού κρουαζιερόπλοιου Orient Queen.

ο Δήμαρχος  Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ανθούλα Βαμβουρέλλη και την Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σοφία Δόλκα, υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης το κρουαζιερόπλοιο «ORIENT QUEEN», που πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο νησί, με επιβάτες τον Διευθυντή, δημοσιογράφους, τεχνικούς και ακροατές του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, τους οποίους ο Δήμαρχος καλωσόρισε και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.
Η εκδήλωση περιλάμβανε χορούς και μουσικές της Κύπρου και της Μυτιλήνης με το χορευτικό του Δήμου Λέσβου, τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και με χορευτικό συγκρότημα και μουσικό σχήμα των Κυπρίων, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση υποδοχής μεταδόθηκε ζωντανά από το Ρ.Ι.Κ.
Οι Κύπριοι κατενθουσιασμένοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και γενικότερα το Δήμο Λέσβου για τη θερμή υποδοχή, ενώ δήλωσαν καταγοητευμένοι από τις φυσικές καλλονές του νησιού μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με την πρώτη ευκαιρία θα το ξαναεπισκεφθούν.
Δείτε Φώτο από τις εκδηλώσεις στο Λιμάνι Μυτιλήνης