Πόσες πια καλλιέργειες χασίς έχει η Λέσβος;


Ακόμα μια σύλληψη για καλλιέργεια χασίς αυτή την φορά  στο Πλωμάρι Λέσβου, μετά και την μεγάλη επιτυχία του Λ.Σ στην εύρεση και σύλληψη ατόμων για εισαγωγή με πλοίο της γραμμής 13,5 κιλά χασίς πριν λίγες ήμερες τώρα πάμε στις καλλιέργειες χασίς.
Συνεχίζονται παρά τις συλλήψεις να καλλιεργούν άφοβα χασίς σε όλα τα χωριά της Λέσβου και να το πουλάνε στην αγορά του νησιού για να βγάλουν ένα μεροκάματο της τάξης των 60-100 € ανάλογα την ποιότητα και την ποσότητα.. Έχει γίνει μόδα πια η καλλιέργεια χασίς στην Λέσβο...Θα πρέπει επιτέλους να γίνονται πιο εντατικοί έλεγχοι και να ενεργοποιηθεί και ένα είδος δημοτικής αστυνομίας και στα χωριά της Λέσβου όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο…

47χρονος καλλιεργούσε χασίς στο χωράφι του….

Συνελήφθη, στις 23-08-2012 μεσημεριανές ώρες, στην αγροτική περιοχή «Λαγκάδα» στο Πλωμάρι της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, όταν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,95 μ. και 2 μ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.