Μάγεψε η Έλενα Παπαρίζου στο κάστρο Μυτιλήνης Λέσβου!!(ΦΩΤΟ)



Μία μαγική μουσική βραδιά πρόσφερε στο κατάμεστο από 3500 κόσμο κάστρο Μυτιλήνης που ήταν πραγματικά πολύ μικρό για μια τόσο μεγάλη συναυλία, η Έλενα Παπαρίζου, καταχειροκροτήθηκε για τις εκπληκτικές ερμηνείες της από τους πολυπληθές φίλους της.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν όπως συνήθως πολύ φιλική με το κοινό της και απέσπασε τα χειροκροτήματα όχι μόνο για τις ερμηνείες της αλλά και για τις καυτές εμφανίσεις της.

Επίσης εντύπωση προκάλεσε στους θεατές όταν βγήκε στην σκηνή και χαιρέτισε τον κόσμο με Μυτιληνιές κουβέντες λέγοντας χαρακτηριστικά «Καλησπέρα μωρέλιαμμ……» Τέλος έκανε αναφορά για τον Ταξιάρχη του Μανταμάδου αφού όπως είπε είναι πάντα κοντά της και την βοηθάει.

Η Έλενα Παπαρίζου έμεινε για τρεις ημέρες στο νησί της Λέσβου και έφυγε ενθουσιασμένη σήμερα το πρωί από τις ομορφιές του νησιού, τον υπέροχο κόσμο της αλλά και την εξαιρετική Λεσβιακή κουζίνα.

Εκπληκτικό ήταν και το νεανικό συγκρότημα μέλισσες, που ερμήνευσαν παλιές και νέες επιτυχίες τους, προθερμαίνοντας έτσι το κοινό πριν βγει στην σκηνή η Έλενα Παπαρίζου.

**Αξίζει όμως να τονίσουμε και τα λάθη που έγιναν από τους διοργανωτές δυστυχώς για ακόμα μια συναυλία που γίνεται στην Λέσβο.
Δεχτήκαμε άπειρες καταγγελίες από γονείς ότι είχαν πάρει εισιτήρια κανονικά μόνο για τους δυο τους (μπαμπάς-μαμά) και όχι για τα παιδιά τους που ήταν ηλικίας από 5 ετών και κάτω, πηγαίνοντας λοιπόν στο ταμείο για να εισέλθουν στην συναυλία τους ζήτησαν να πληρώσουν και αντίτιμο 15€ για τα ανήλικα παιδιά τους το όποιο και έκαναν.. Επίσης ένα άλλο που παρατηρήσαμε και επίσης δεχτήκαμε παράπονα είναι και τα εισιτήρια που άξιζαν 20 και 25€ τα οποία είχαν και καλά θέση….Η θεατές που επέλεξαν να πάρουν τα ακριβά εισιτήρια όχι μονό θέση δεν είχαν αλλά έμειναν όρθιοι καθώς οι καρέκλες δεν ήταν αριθμημένες και ο καθένας μπορούσε να κάτσει ακόμα και με το φθηνό εισιτήριο των 15€…Όλα πήγαν όμως καλά και απολαύσαμε άλλη μια μεγάλη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου.


Ρεπορτάζ Στρατής Στεφάνου
Επιμέλεια Γεώργιος Στεφάνου
PhotoPost Στρατής Στεφάνου

Δείτε αποκλειστικές Φωτογραφίες