Πανεπιστήμιο Αιγαίου: ‘’Είσαι πρωτοετής; Μην ψαρώνεις!!’’


Μια όμορφη και συνάμα ενημερωτική ιστοσελίδα έχει φτιάξει το πανεπιστήμιο Αιγαίου για τους πρωτοετείς φοιτητές.
Αυτή η ιστοσελίδα απευθύνεται σε όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου το 2012.
Σε αυτή την ιστοσελίδα προσπαθούνε να δώσουνε στους πρωτοετείς φοιτητές του Αιγαίου όλες τις αναγκαίες πληροφορίες ώστε να διευκολυνθείς στην εγγραφή σου και στην πρώτη σου επαφή με το Αιγαίο και το Πανεπιστήμιό του κάθε φοιτητή.

Πατήστε ΕΔΩ  για να εισέρθετε στην Ιστοσελίδα των πρωτοετών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Το μήνυμα του Πρύτανη Πάρι Τσάρτα:

«Αγαπητές και Αγαπητοί Πρωτοετείς,
  Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σας καλωσορίζει!
Οι Πανεπιστημιακές Σπουδές είναι αναμφίβολα μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, δημιουργικές και ποιοτικές περιόδους της ζωής όλων μας. Η ελευθερία που προσφέρει το πανεπιστημιακό περιβάλλον και η επικοινωνία ανάμεσα σε νέους και νέες, με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι οι δύο παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στη διαμόρφωση και ωρίμανση αντιλήψεων, θέσεων και απόψεων για τη ζωή και την κοινωνία.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει αποδείξει στα 25 χρόνια λειτουργίας του ότι είναι ένα Πανεπιστήμιο καινοτόμο, δυναμικό και με διεθνοποιημένη ακαδημαϊκή παρουσία. Τα χαρακτηριστικά αυτά οφείλονται τόσο στο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας, όσο και στους αποφοίτους του και αναδεικνύονται καθοριστικά για την ποιότητα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει.
Ο Οδηγός που έχετε στα χέρια σας έχει ως στόχο να σας βοηθήσει αρχικά να προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αλλά και να επισημάνει παράλληλα ότι η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα και εξετάσεις, αλλά και κοινωνικότητα, ελεύθερος χρόνος, πολιτισμός, ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και διαβίωση σε ένα ποιοτικό περιβάλλον.
Καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Καθηγητής Πάρις Τσάρτας
Πρύτανης»