ΤΩΡΑ: 13,5 κιλά χασίς στο λιμάνι της Μυτιλήνης Λέσβου(Φώτο)!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com το Σάββατο 18/8 κατά την αποβίβαση επιβατών από πλοίο της γραμμής και αφού έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι εντοπίστηκε πακέτο που περιείχε 3,5 κιλά χασίς και 300 χάπια έκστασης.
Οι άνδρες του λιμενικού παρακολουθούσαν το δέμα για να δουν σε ποιον ανήκει όμως δεν εμφανίστηκε κανείς, επειδή λογικά έλαβαν έγκαιρα την πληροφορία ότι το δέμα έπεσε στην αντίληψη των λιμενικών. Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και τώρα και αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες νέα στοιχεία και συλλήψεις για την υπόθεση. Είναι πάντως μια μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού που και φέτος το καλοκαίρι σε συντονισμένες επιχειρήσεις του και με εντατικούς ελέγχους έχει κατασχέσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που προορίζονταν για το νησί της Λέσβου.

Η ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρει:

Απογευματινές ώρες σήμερα κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης Λέσβου, από στελέχη της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου εντοπίστηκε δέμα σε Φ/Γ όχημα μεταφορικής εταιρείας, το οποίο περιείχε επιμελώς κρυμμένες εντός μεταλλικού ψυγείου  13 πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους  13.533 κιλών.

Το δέμα τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από στελέχη της Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 27χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης του.

Από την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα sim.

Φώτο από τις κατασχεθέντες ναρκωτικές ουσίες