Σε απόγνωση επιχειρηματίας στην Αγιάσο Μυτιλήνης

Φώτο από zougla.gr ( Το αναψυκτήριο)

Σε απόγνωση είναι η κα Μαρία Ζήκα, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αγιάσο Μυτιλήνης από το 2009. 


«Είμαι απελπισμένη» δήλωσε η κα Ζήκα, τονίζοντας πως, παρά τις αλλαγές που έχει κάνει στο δημοτικό αναψυκτήριο που μισθώνει, ο δήμος αρνείται να της παραχωρήσει και πάλι την άδεια να το επαναλειτουργήσει.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η επιχειρηματίας στην zougla.gr , η νέα Δημοτική Αρχή Λέσβου τής σφράγισε το αναψυκτήριο λόγω πολεοδομικών παραβάσεων, οι οποίες αφορούσαν στα παράθυρα από αλουμίνιο που είχε τοποθετήσει, ενώ αυτά θα έπρεπε να είναι ξύλινα, αλλά και στο γεγονός πως επένδυσε τον εξωτερικό τοίχο του με ένα είδος πέτρας, ενώ η Δημοτική Αρχή τής συστήνει απλώς να τον <<βάψει>>. Η κα Ζήκα τονίζει ότι έσπευσε άμεσα κι άλλαξε τα παράθυρα από αλουμίνιο, τοποθετώντας ξύλινα, αλλά και πάλι η Δημοτική Αρχή επέμενε να τους αλλάξει χρώμα! Ωστόσο, η γυναίκα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, που φτάνει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης. Για τον λόγο αυτό, άνοιξε το Σαββατοκύριακο το αναψυκτήριο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρεθεί έξω από το κατάστημα της και να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο.

Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα άτομα από τη Δημοτική Αρχή Λέσβου δεν επιθυμούν να της επαναχορηγηθεί η άδεια και για αυτόν τον λόγο βρίσκουν δικαιολογίες. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελίες ανταγωνιστή επιχειρηματία της Αγιάσου του Δήμου Λέσβου. Η κ.α Ζήκα δηλώνει ότι από το συγκεκριμένο αναψυκτήριο, το οποίο έχει ανακαινίσει εξ ολοκλήρου, ζουν συνολικά οκτώ οικογένειες, οι οποίες μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Λέσβου  πιθανόν λόγω οικονομικών δυσκολιών να μείνουν στον δρόμο.